Σχετικά με μας

Η Εταιρεία

Υψηλή ποιότητα στις ενοικιάσεις μοτοσυκλετών
luxurious
Φινέτσα και Πολυτέλεια
Στη Luxury Moto Rentals, η φιλοσοφία μας βασίζεται σε μια θεμελιώδη αρχή: Να προσφέρουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα στη μεταφορά τους με μοτοσυκλέτα, είτε στην πόλη είτε στις διακοπές τους.

Θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται ότι δεν νοικιάζουν μόνο μοτοσυκλέτες... Νοικιάζουν το μέσο που θα τους εμπνεύσει να ονειρεύτουν.

Τοποθεσία

Στην Luxury Moto Rentals παρέχουμε μια ευρεία γκάμα οχημάτων υψηλής ποιότητας προς ενοικίαση, από σκούτερ έως μοτοσυκλέτες.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω των social media, τηλεφωνήστε μας ή ελάτε να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις του γραφείου μας, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, 50 μέτρα από το σταθμό του τραμ Λεωφόρος Βουλιαγμένης και 3 λεπτά από τον σταθμό του μετρό Συγγρού Φιξ.

Στόλος

Ο στόλος μας από προσεκτικά επιλεγμένα σκούτερ και μοτοσυκλέτες προς ενοικίαση, βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχείρησής μας και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα εμπειρίας μοτοσικλέτας, σε όλους τους πελάτες μας.
Αποτελείται από τα τελευταία best seller της Honda, όλα τα μοντέλα του 2022, ολοκαίνουργια, με εξαιρετικά χαμηλά χιλιόμετρα.

Ασφαλιστικές καλύψεις

  1. Σωματικές βλάβες έναντι τρίτων και επιβαινόντων 
  2. Υλικές ζημιές τρίτων 
  3. Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
  4. Πυρός / τρομοκρατικές και κακόβουλες ενέργειες πυρός
  5. Μερική κλοπή
  6. Φροντίδα ατυχήματος  όλο το 24 ωρο
  • Ολοκαίνουρια μοντέλα Honda του 2022
  • Όλες οι premium επιλογές της αγοράς
  • Ανταγωνιστικά πακέτα ενοικίασης
Η Luxury Moto Rentals προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης μοτοσυκλετών
Offer guided tours for city sightseeing
Χαρακτηριστικά Yπηρεσίας Eνοικίασης

Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος μαζί σας, το πάθος να μην εγκαταλείψετε ποτέ το όνειρό σας. Στην Luxury Moto Rentals, στόχος μας είναι να προσφέρουμε: